Presentem l'ampolla exclusiva per commemorar les festes de Santa Tecla 2021 yzaguirre

Presentem l'ampolla exclusiva per commemorar les festes de Santa Tecla 2021

Des de Vermouth Yzaguirre hem dissenyat una ampolla d’edició limitada per commemorar la festa major de Tarragona, que se celebra del 15 al 24 de setembre. L’edició especial de les festes de Santa Tecla 2021 comptarà amb 2.500 unitats de la varietat Vermouth Yzaguirre Clàssic Negre amb un disseny exclusiu. La participació en les festes de Santa Tecla amb l’ampolla d’edició limitada és ja tota una tradició per part del celler, que realitza aquesta iniciativa per setè any consecutiu.

La imatge gràfica d’aquesta edició segueix l’estètica del cartell de les festes dissenyat per la dissenyadora gràfica Itziar Solla Garmendia i per l'il·lustrador i dissenyador gràfic Pau Santanach Carreras. Aquest és un homenatge al 30è aniversari de la creació del Retaule de Santa Tecla i al ball que anualment es realitza a la Catedral de Tarragona. L’edició del 2021 commemora, a més, els 700 anys de l’arribada de la relíquia del Braç de Santa Tecla a la ciutat, una efemèride que es continuarà celebrant durant els propers mesos.

L’ampolla es podrà trobar a partir del 10 de setembre als establiments de la ciutat perquè els tarragonins i visitants puguin gaudir de la beguda exclusiva.

Recomanem servir el Vermouth Yzaguirre Clàssic Negre edició Santa Tecla 2021 ben fred acompanyat de dues olives farcides d’anxova, 2 o 3 glaçons i una rodanxa de taronja. Per maridar la beguda, Vermouth Yzaguirre proposa un plat típic com és l’espineta amb caragolins, imprescindible pels esmorzars i dinars de la Festa Major de Santa Tecla. 

Veure tots els productes de Bodega Yzaguirre

Anar a la botiga

Yzaguirre a instagram